دسر ژله شکلاتی راه راه


دسر ژله شکلاتی راه راه - تصویر 1


مواد لازم
مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:
آب جوش 1.5 لیوان
آب سرد ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین(12 گرم) 1.5 قاشق سوپ خوری
پودر هات شکلات آماده ۲ بسته
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم
مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:
شیر 1.5 لیوان
شکر ۵ قاشق سوپ خوری
پودر هات شکلات ۱ بسته
آب سرد ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین(12 گرم) 1.5 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای قسمت سفید.
شیر ۲ لیوان
شکر ۸ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه ۳ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین(18گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱/۲ لیوان

طرز تهیه
۱- طرز تهیه برای قسمت شکلاتی تیره:
۲- آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .
۳- پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
۴- طرز تهیه برای قسمت شکلاتی روشن:
۵- شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.
۶- حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود .
۷- حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
۸- طرز تهیه برای قسمت سفید:
۹- پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
۱۰- شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود .
۱۱- ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .
۱۲- قالب مخصوص ژله را با قلمو چرب کرده(خیلی کم) در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود
۱۳- سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شده لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید و مثل ژله رنگین کمان کار را ادامه میدهیم تا مایعات ما تمام شود حالا در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود.

سایر نکات
در هر مرتبه که ژله می ریزیم در فریزر قرار می دهیم تا کمی ژله بسته شود.
برای جدا کرده ژله از قالب کمی قالب را بیرون یخچال قرارداده ودور ژله را از قالب بوسیله چاقوی ظریفی جداکرده با تکان دادن قالب به راحتی ژله از ظرف جدا می شود.
در هر موقعی که می خوام ژله آماده کنم اول گنجایش ظرف را اندازه می گی��م که ژله آماده شده ظرف را تقریبآپر کند .
به جمع ما بپیوندید @iranbanou_com

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه