شاتو بریان با سس قارچ


شاتو بریان با سس قارچ,
● مواد لازم:
▪ گوشت فیله تمیز شده : ۸۰۰ گرم,
▪ سس قارچ : ۱ پیمانه ,
▪ کره : ۱۰۰ گرم,
▪ نمک و فلفل : به میزان کافی,
▪ روغن زیتون : ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت کوب کمی‌می‌کوبیم تا به شکل گرد منظم در آید آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن کرده و فلفل می‌زنیم، دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه چدنی خوب برشته کرده، اگر فکر می‌کنید مغز گوشت خام است کمی آب به آن اضافه کرده و در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چیده و رویش را سس قارچ یا سس فلفل می‌ریزیم و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ کرده تزئین می‌کنیم .
ایران مانیا


 
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه