شنیسل مرغ


مواد لازم (برای یک خانواده ۳ تا ۴ نفره):
▪ سینه مرغ: یک عدد کامل،
▪ تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد،
▪ نان خشک کوبیده: به مقدار کافی،
▪ نمک: به مقدار کافی،
▪ روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم.
● شیوه پخت:
سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید. پس از آن تکه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده بزنید و دو ظرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. این غذا به همراه سیب زمینی پوره شده و سالاد فصل و آب معمولی، شام بسیار سالم و با کالری مناسب است.
روزنامه جوان


 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه