طرز تهیه پیتزایی رژیمی و کم کالری

 

پخت پیتزایی رژیمی, پخت غذاهای رژیمی" href="http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/low2-calorie2-diet2-pizza2.html" target="_blank">طرز تهیه پیتزایی رژیمی , مواد لازم برای پیتزایی رژیمی

 


اگر دوست دارید پیتزا بخورید ولی از کالری آن وحشت دارید این پیتزای رژیمی را حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای 4 نفر :

 روغن زیتون  4 تا 5 قاشق
 پیاز قرمز  500 گرم خلال شده
 سیر  2 حبه له شده
 سبزیجات معطر مخلوط مثل ریحان، آویشن و جعفری  2 قاشق غذاخوری
 خمیر هزار لا  225 گرم
سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
جعفری برای تزئین


طرز تهیه :


مرحله 1
 در یک ماهیتابه 2 قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای 15 تا 20 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.

مرحله 2
 فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پیتزا را به 4 قسمت مساوی تقسیم و به دایره های 15 سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر پیتزا را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.

مرحله 3
 یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای 15 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پیتزا پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.

منبع : ملک بانو


 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه